Francouzský salát s jablky
5. 11. 2014
Také tak milujete lehká a přitom výtečná jídla? A co teprve, když jsou k tomu ještě zdravá a na přípravu velmi nenáročná. Tak nějal takhle bych charakterizovala tento salát. Většinou ho servíruji jako lehkou večeři nebo přílohu k lososu.
Suroviny:
- ledový salát
- jablko
- hrst baby špenátu
- rajče
- kostičky salátového sýra
- 2 lžičky hrubozrná hořčice
- 2 lžičky francouzske hořčice
- 4 lžičky olivového oleje
- 2 lžičky citrónové šťávy
Postup:
Natrháme si ledový salát a špenát, přidáme nakrájené rajče a jablko, které jsme před tím oloupali. Do mističky si připravíme zálivku - řádně promíchané všechny ingredience. Zálivkou zalijeme salát a pořádně promícháme. Nakonec přidáme kostičky sýra.
Děkuji za přečtení a Váš komentář!