těstoviny s houbovou omáčkou
14. 2. 2015
Ingredience na 1 porci:
90 g nevařených žitných vřetenlžička řepkového oleje
1 šalotka
150 g hřibů nebo jiných hub
50 ml mléka
1 lžička parmezánu
pažitka
sůl, pepř
Postup:
Dáme si vařit vodu do osolené vody.
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme šalotku a houby, které jsme si pokrájeli na kostičky.
Zatím si v misce smícháme mléko, sýr, pažitku a pepř.
Slijeme uvařené těstoviny, přidáme k nim houby a zalijeme směsí mléka a sýru. Chvilku prohřejme, dokud vše nezhoustne.
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme šalotku a houby, které jsme si pokrájeli na kostičky.
Zatím si v misce smícháme mléko, sýr, pažitku a pepř.
Slijeme uvařené těstoviny, přidáme k nim houby a zalijeme směsí mléka a sýru. Chvilku prohřejme, dokud vše nezhoustne.
Děkuji za přečtení a Váš komentář!