Rýžová kaše
16. 2. 2015
Krásné slunečné pondělí všem. Dnes pro vás mám recept na výbornou snídani, pokud už máte dost müsli, vajíček a já nevím čeho všeho a chcete to trochu ozvláštnit a přitom si dát něco zdravého tohle je určitě to pravé. Sami budete překvapeni, jak je výborná.
Ingredience na 1 porci:
- 60 g jasmínové rýže
- 120 ml polotučného mléka
- 50 ml vody
- banán, skořice, jiné ovoce
Postup:
Na ohni přivedeme k varu rýži s mlékem a vodou. Přidáme vidličkou rozmačkanou půlku banánu a necháme mírně probublávat dokud kaše nezhoustne.
Je nutné kaši hlídat, protože v jedné minutě je ještě jako polévka a v druhé už se připaluje.
Na závěr ji posypte ještě skořicí, dozdobte zbytkem banánu nebo třeba lesními jahodami. :)
Je nutné kaši hlídat, protože v jedné minutě je ještě jako polévka a v druhé už se připaluje.
Na závěr ji posypte ještě skořicí, dozdobte zbytkem banánu nebo třeba lesními jahodami. :)
Děkuji za přečtení a Váš komentář!