Tyhle horka si žádají jen jedno. ZMRZLINU. A co zkusit tuhle zdravější jen z ovoce a tvarohu?

1 opravdu zralé mango (nebo hrnek třeba hrnek borůvek)
2 lžíce nízkotučného tvarohu

Mango oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme ho zamrazit. 
Když je mango zmražené dáme ho do mixéru (nebo do nádoby - i tyčový mixér to zvládne), přidáme tvaroh a mixujeme dohladka. 
A je to!

Dobrou chuť. ♥

3 komentáře

  1. Mangovou zmrzlinu jsem nikdy ani nejedla :-) . Já jsem dělala akorát domácí zmrzlinu z meruněk a jahod, protože těch máme vždycky hodně na zahradě a zmrzliny byly moc dobré. Od té doby, co máme zmrzlinový stroj z Cesk, tak už o domácí zmrzlinu není zájem. Já si dám také radši točenou vanilkovou :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová