MANGOVÁ ZMRZLINA
16. 5. 2015
Tyhle horka si žádají jen jedno. ZMRZLINU. A co zkusit tuhle zdravější jen z ovoce a tvarohu?
1 opravdu zralé mango (nebo hrnek třeba hrnek borůvek)
2 lžíce nízkotučného tvarohu
Mango oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme ho zamrazit.
Když je mango zmražené dáme ho do mixéru (nebo do nádoby - i tyčový mixér to zvládne), přidáme tvaroh a mixujeme dohladka.
3 komentáře
Super, zkusím ♥
OdpovědětVymazatBudu ráda, když dáš vědět, jak to dopadlo. :)
VymazatMangovou zmrzlinu jsem nikdy ani nejedla :-) . Já jsem dělala akorát domácí zmrzlinu z meruněk a jahod, protože těch máme vždycky hodně na zahradě a zmrzliny byly moc dobré. Od té doby, co máme zmrzlinový stroj z Cesk, tak už o domácí zmrzlinu není zájem. Já si dám také radši točenou vanilkovou :-D .
OdpovědětVymazat