ZDRAVÉ LÍVANEČKY
20. 7. 2015Dnes opět jeden z těch snadných receptů, o to ale atraktivnějších a zdravějších. Prostě tip na jednoduchou, rychlou, zdravou a výbornou snídani. Asi většina z nás bude znát takové ty lívance ze 2 vajec a 1 banánu, ale upřímně ani jednou se mi nepovedly. Vždy se potrhaly a ani jsem se z nich nenajedla, ale tyhle mi krásně vystačí.
Na 3 lívanečky:
- 1 vejce
- 1 broskev
- ovesné vločky
Postup:
Broskev si oloupeme, okrájíme od pecky a rozdrtíme vidličkou. Přidáme k ní vejce, rozmícháme a pak podle potřeby přidáme vločky, aby směs byla celkem tuhá. Zapneme sporák na menší oheň a pánev potřeme ubrouskem namočeným v oleji - tak se lívance nebudou připékat, ale nebudou plné oleje. Lívanečky dáme na pánev a necháme chvíli opékat, když zhnědnou, tak je otočíme. Já je podávám většinou s ovocem a troskou medu, aby byly sladší.
3 komentáře
mnaam broskvové jsem ještě nikde neviděla!:)
OdpovědětVymazatwww.andreykab.blogspot.cz
manm to vypadá skvěle a zrovna mám doma broskve, tak je asi vyzkouším;))
OdpovědětVymazatPáni! Tak o tomhle jsem vůbec neslyšela. Vypadá to super :)
OdpovědětVymazatNÁŠ BLOG!!!:)