Dnes opět jeden z těch snadných receptů, o to ale atraktivnějších a zdravějších. Prostě tip na jednoduchou, rychlou, zdravou a výbornou snídani. Asi většina z nás bude znát takové ty lívance ze 2 vajec a 1 banánu, ale upřímně ani jednou se mi nepovedly. Vždy se potrhaly a ani jsem se z nich nenajedla, ale tyhle mi krásně vystačí. 

Na 3 lívanečky:
  • 1 vejce
  • 1 broskev
  • ovesné vločky
Postup:
Broskev si oloupeme, okrájíme od pecky a rozdrtíme vidličkou. Přidáme k ní vejce, rozmícháme a pak podle potřeby přidáme vločky, aby směs byla celkem tuhá. Zapneme sporák na menší oheň a pánev potřeme ubrouskem namočeným v oleji - tak se lívance nebudou připékat, ale nebudou plné oleje. Lívanečky dáme na pánev a necháme chvíli opékat, když zhnědnou, tak je otočíme. Já je podávám většinou s ovocem a troskou medu, aby byly sladší. 

3 komentáře

  1. mnaam broskvové jsem ještě nikde neviděla!:)

    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. manm to vypadá skvěle a zrovna mám doma broskve, tak je asi vyzkouším;))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! Tak o tomhle jsem vůbec neslyšela. Vypadá to super :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová