nepečený dezert s malinami
13. 10. 2015- 100 g kokosu
- 60 g kešu natural
- 2 kávové lžičky kakaa
- 3 lžíce vody (nebo podle potřeby)
- maliny/ovoce na ozdobení
Kešu necháme pár hodin namočené ve vodě - lépe se mixují. Do nádoby dáme změklé kešu, kakao, kokos a vodu. Tyčovým nebo klasickým mixérem už jen rozmixujeme úplně dohladka. Vodu opravdu přidávejte podle potřeby - celková konzistence by měla být mazlavá a držet u sebe, ale rozhodně by neměla jít zamíchat lžičkou jako těsto na bábovku. Směs si už jen vtlačíme do mističek a ozdobíme malinami, můžeme podávat hned nebo nechat zatuhnout v ledničce. Pokud byste raději něco teplého, tak je dejte na chvíli zapéct, viděla bych to asi na 180°C na 10 minut. Dobrou chuť!
1 komentář
Jééje tak to už vím, co zkusím hned doma o víkendu! .) díky za tip! Vypadá úžasně!
OdpovědětVymazatTerithebutter