Mám velkou radost, že se vám naše webináře líbí, proto pro vás mám nové téma na leden!


Těšit se můžete na témata: 

Vláknina, základní a velmi důležitá složka naší stravy. Točí se kolem ní ale spousta otázek a možná i trochu nepřesných informací. Na tyhle otázky si v tomto článku odpovíme.

Léto a grilování k sobě prostě patří. Máte pocit, že je ale nemožné grilovat a přitom jíst zdravě, nebo dokonce hubnout? 

Mám pro vás 5 tipů, jak na to lépe:

Jíst zdravě by mělo být vlastně snadné. Bohužel při dnešním informačním chaosu, kdy na nás neustále působí tolik informací prapodivného původu, je to těžší. Jak se v tom vyznat? Co pak tedy jíst a nejíst?

Proto pro vás mám ty nejčastější chyby, s kterými se setkávám u svých pacientů a klientů.

Strava ve vytrvalostním sportu je téma, na které se mě ptá čím dál více z vás. Protože to je hodně komplexní téma a článek by byl extrémně dlouhý, rozdělím ho do několika dílů. V tomto se podíváme na úplný základ, na kterém stojí tedy energii a makroživiny.

V dalších bych chtěla rozebrat hydrataci, suplementaci a potom různé alternativní přístupy v dietním režimu vytrvalostních sportovců a co na to říká věda. :)

Nejprve si definujme, o čem se budeme bavit. Konkrétně se budeme bavit o vytrvalosti tzv. dlouhodobé, tedy takové, která trvá déle než 10-13 minut. To vás možná zaskočilo, že? Ale je to tak, a proč tomu tak je se dozvíte hned v dalších řádcích. 

Uvařit plnohodnotné jídlo nemusí zabrat spoustu času. A pro pestrost není nutná ani největší kreativita na světě. Tohle je jedno z mých absolutních favoritů.

Mám velkou radost, že se vám naše webináře líbí, proto pro vás mám nové téma na únor!

Těšit se můžete na: 

Contact

© Andrea Mokrejšová